Introducció

Hola, has arribat a la pàgina web Crop Circle Connector. Aquesta web és literalment la més completa i extensa sobre el fenòmen dels cercles de les collites. En aquesta pàgina podràs trobar tota la informació que puguis necessitar, incloent diferents dades sobre aquest fenòmen a altres païssos. 

Els dibuixos que veuràs en aquesta pàgina són aconteixements reals que han succeït en camps de cereals a tot el món i els orígens dels quals són encara desconeguts.

Al Regne Unit, els pagesos recorden haver vist cercles i dibuixos semblants des de fa generacions. A principis dels anys 80, els medis britànics van informar sobre aquest fenòmen per primera vegada. Ja al voltant dels anys 90 aquest fenòmen havia “esclatat” entre el públic en general a mida que que els simples cercles es convertiren en enormes i complexes formacions geomètriques. Els Cercles de Blat ja són un “fenòmen mundial” i cada any, nous informes arriben d’un cada major nombre de païssos. De tota manera, la concentració major d’aquest fenòmen continua sent als llocs sagrats del sud d’Anglaterra, i , particularment, als llocs propers a Stonhenge, Avebury i Silbury Hill (el muntícul prehistòric més gran d’Europa construït pels humans) 

Encara que hi ha moltes teories sobre la seva creació, ningú ha estat capaç d’explicar satisfactòriament com es creen exactament aquests dibuixos. Però potser algunes de les proves més convincents que existeixen són els diferents videoclips que mostren petites “boles de llum blanca” sobrevolant a prop dels dibuixos o, de vegades, entrant o sortint dels mateixos! 

Moltes d’aquestes llums han estat filmades a plena claror del dia i semblen moure’s amb un sentit de “propòsit” i “intel·ligència”, la qual cosa podria insinuar la possibilitat de que existeix una unió clara entre l’aparició d’aquestes boles de llum i la formació d’aquests dibuixos.

Anàlisis científiques han estat portades a terme sobre mostres d’espigues extretes de dins dels dibuixos. La investigació realitzada pel biofísic americà, Dr. William Levengood, sembla suggerir que un tipus d’energia microones estigui implicada en el procés de formació d’aquests dibuixos. Els que investiguen sempre estàn sota presió d’innovar noves teories/ idees per explicar aquest fenòmen. Algun d’aquests investigaciors utilitzen la meditació, la música i la cromoteràpia, per intentar “comunicar” amb els nous dibuixos que van apareixent als camps, ja que s’ha vist com de vegades la Ment Humana “interacciona” curiosament amb la formació dels dibuixos. 

Els dibuixos, siguin el que siguin, han perplexat, mogut i fins i tot inspirat gent de tot el món. Per a aquells que s’han implicat, ha canviat les seves vides per sempre, ja que se n’han adonat que vivim en un món infinitament més complex i misteriós del que mai haurien pogut imaginar. 

Aquesta pàgina web està dissenyada per portar-te les darreres notícies i informació sobre els cercles de blat en el mateix moment que apareixen. 

Incorporem tota informació nova juntament amb fotografies d’alta qualitat dels millors investigadors i fotògrafs implicats en aquest fenòmen. 

Al llarg dels mesos d’abril fins a finals d’agost apareixen dibuixos als camps anglesos. Durant aquesta temporada nosaltres et proporcionarem tota la informació i fotos preses a qualsevol part del món. Lògicament depenem de vosaltres a informar-nos de les vostres investigacions i descobriments perquè poguem mantindre les nostres bases de dades el més actualitzades possible. Si us plau, envieu-nos els vostres informes i fotos.

Esperem que aquesta pàgina web “obrirà” una finestra per aquest fascinant i modern fenòmen i que actui com un fòrum de discussió a tots els entusiastes i investigadors de tot el Planeta.

SEE CROP CIRCLES

Thank you to Richard Bologna for the Translation.

"VIAJES A LOS CROP CIRCLES"

Viajes organizados desde España, para grupos reducidos, interesados en la zona mitica de Avalon y la Linea Iniciatica de los Druidas,  donde aparecen la gran mayoria de los Circulos de Trigo.

This site is aimed at the Spanish speaking community and explains the sacred sites and places that are to be found on the St Michael ley Line, with a special emphasis given to he Crop Circle Phenomenon.


CATALAN LANGUAGE

Codi de conducta per visitar un Crop Circle:

* No entreu en el camp sense permís del propietari.   Sense permís no podeu entrar en cap propietat.
* Deixeu el vostre nom, telèfon i adreça al propietari.
* Tanqueu les portes si passeu per algun tancat del camp.
* No entreu amb els vostres vehicles al camp.
* Aneu amb molta cura per no espatllar les marques dels Crop Circles.
* Utilitzeu sempre les línies marcades en el camp per les rodes del tractor, en apropar-vos als Crop Circles.
* Camineu en fila índia, utilitzant sempre el mateix camí,tant d'entrada com de sortida.
* No porteu gossos dins el camp.
* No deixeu objectes o qualsevol mena de deixalla.
* No fumeu!!!!

Recordeu que si actuem correctament durant la nostra visita, tothom podrà veure bé els Crop Circles i, tindrem l'ajut i comprensió dels propietaris dels terrenys. Són ells els que ens informen dels Crop Circles.

Moltes gràcies per la vostra col.laboració.


Return to the Crop Circle Connector

Mark Fussell & Stuart Dike

Hit Counter