Bevezetés 

Hello! A gabonaköröket összekapcsoló weboldalhoz értél. Ez a weboldal gyakorlatilag a legnagyobb gabonakör oldal az Interneten. Ezen az oldalon mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, beleértve egy nemzetközi gabonakör adatbázist is. 

A weboldalon található gabonaköröket a világ minden tájáról válogattuk össze és eredetük ismeretlen. 

Az Egyesült Királyságban több generációra visszamenőleg tudnak a gazdák beszámolni a földjükön látható egyszerű körökről, a brit média először a nyolcvanas években tudósított róluk. A kilencvenes évekre a gabonakörök új jelenségként robbantak be a köztudatba, és egyszerű körökből, összetett mértani alakot öltöttek. A gabonakör világjelenség és minden évben újabbakat jelentenek az egyre szaporodó országokból. Ezek ellenére a főesemények dél Angliához kötődnek, sokuk ősi helyszínekhez, mint pl. a Stonehengehez, Aveburyhez és a Silbury dombhoz (amely egyben a legnagyobb emberi kéz által emelt sírhalom). 

Jól lehet sok elmélet létezik a keletkezésükre, egyik sem magyarázza meg kielégítően a körök keletkezését. Talán az egyik legmeggyőzőbb magyarázattal, egy videó felvétel szolgál, amely felvétel kis fehér fény gömböket mutat a gabonakörök körül. Sok ilyen fényt világos nappal is láttak és a tárgyak úgy mozogtak, mintha értelmük lett volna, vajon utalnak-e ezek a felvételek valamiféle kapcsolatra a fénygömbök és gabonakörök között. 

Tudományos vizsgálatokat is végeztek a gabonakörökből származó növényeken.

Dr. Levengood William Egyesült Államokbeli biofizikus munkája arra enged következtetni, hogy egy fajta mikrohullámú energia hatására keletkeznek a körök. A gabonakörök kutatóit egyre gyakrabban szólítják fel arra, hogy használják kreatívasukat, és innovatív módon vizsgálják a körök keletkezését. Néhány jelenleg is meditációval, fénnyel és zenei hangokkal kutatja keletkezésüket, és új köröket rajzolni a gabonában, mert egyesek szerint az emberi szellem is hatást gyakorol a gabonakör jelenségre. 

Bármi is a gabonakör, világszerte ejti zavarba, hatja meg és inspirálja az embereket. Megváltozik, aki a közelébe kerül, rádöbbentve őket arra, hogy egy végtelenül összetettebb világban élnek, amely sokkal rejtélyesebb, mint azt valaha képzelték. 

Ennek a weboldalnak feltett szándéka, hogy elhozza neked a legfrissebb összefoglalókat a gabonakörökről, amint megtörtének az események. 

Jelentéseinket élvonalbeli kutatók készítették, amelyekhez profi fotósok magas színvonalú fényképeit csatoltunk. 

Áprilistól késő augusztusig jelennek meg a körök a brit gabona mezőkön. Ez alatt az idő alatt naprakészen tájékoztatunk a máshol megtalált aktuális hírekről és fényképekről.

Természetesen számítunk a Te tájékoztatásaidra is, amelyeknek a segítségével naprakészen tudjuk frissíteni adatbázisunkat. Erre az oldalra küldhetitek a jelentéseket és fényképeket is. 

Reméljük, hogy ez a weboldal nyitott ablak marad a modernkor legelbűvölőbb rejtélyének, és találkozó helye lesz a gabonakör rajongóinak. 

Lásd gabonakörök

Thank you to Steve for the Translation

 

SEE CROP CIRCLES


Return to the Crop Circle Connector

Mark Fussell & Stuart Dike

Hit Counter