Introducere

 

Salut, ai ajuns pe situl Crop Circle Connector. Acest sit este efectiv cel mai mare sit legat de crop cricles de pe internet. Aici vei găsi informaţii pentru toate necesităţile tale incluzând o bază de date cu cercuri din toată lumea.

Cercurile pe care le vei vedea pe acest sit sunt evenimente care s-au petrecut în lanuri de cereale peste tot în lume şi originea lor este necunoscută.

În Anglia fermierii îşi amintesc de apariţia unor cercuri simple de mai multe generaţii. Presa britanică a raportat primele cercuri la începutul anilor '80. În 1990 aceste cercuri au explodat în conştiinţa publică deoarece acest nou fenomen a trecut de la simple cercuri la formaţiuni geometrice imense şi complexe. Cercurile sunt un fenomen internaţional şi în fiecare an rapoarte noi vin dintr-un număr din ce în ce mai mare de ţări. Dar totuşi concentraţia cea mai mare a acestor evenimente este în sudul Angliei, multe în jurul locurilor străvechi precum Stonehenge, Avebury şi Silbury Hill (cea mai mare movilă artificială din Europa).

Cu toate că există multe teorii care explică crearea acestor cercuri, nici una nu explică într-un mod satisfăcător acest lucru. Evidenţa cea mai convingătoare probabil că vine din secvenţe video arătând mici globuri de lumină albă strălucitoare în preajma cercurilor. Multe din aceste lumini au fost filmate ziua şi obiectele par să se deplaseze cu un scop anume şi în mod inteligent, este posibil ca aceasta să fie o indicaţie a unei legături dintre formarea cercurilor şi aceste globuri de lumină?

Au fost făcute analize ştiinţifice pe plante culese din aceste cercuri. Cercetările conduse de către biofizicianul american Dr William Levengood par să sugereze că o energie de tipul microundelor a fost folosită pentru crearea cercurilor. Cei care cercetează aceste cercuri sunt rugaţi tot mai mult să folosească o gândire creativă şi inovatoare în cadrul investigaţiilor. Unii din cercetătorii de azi folosesc meditaţie, lumini şi sunetul muzicii într-un efort de a comunica noi modele în cadrul lanurilor deoarece s-a observat că fenomenul cercurilor interacţionează cu mintea umană.

Indiferent ce sunt aceste cercuri ele au perplexat, mişcat şi inspirat oameni din toată lumea. Celor implicaţi direct le-a schimbat viaţa pentru totdeauna prin realizarea faptului că trăim într-o lume care este infinit mai complexă şi mai misterioasă decât ne-am fi imaginat.

Acest sit se dedică pentru a aduce lumii ştirile cele mai noi şi complete precum şi informaţii pe măsură ce acestea apar. Includem rapoarte despre toate formaţiile noi incluzând fotografii de calitate de la cei mai vestiţi cercetători şi fotografi.

in aprilie şi până la sfârşitul lui august cercurile britanice apar în lanuri. În timpul acestui sezon noi vă aducem informaţii la zi şi fotografii de peste tot. Desigur că ne bazăm şi pe tine ca să ne trimiţi informaţii că sa putem ţine baza de date la zi. Ne poţi trimite rapoarte şi fotografii aici pe sit.

Sperăm că acest web sit să fie o fereastră deschisă către acest mister modern şi că va fi un loc de întâlnire pentru entuziaşti din toată lumea.

Many thanks to Marius Scurtescu for the Romanian translation.

SEE CROP CIRCLES


Return to the Crop Circle Connector

Mark Fussell & Stuart Dike

Hit Counter