Hej, du har kommit till Crop Circle Connector’s website. Denna website är bokstavligen den största siten för sädesfältcirklar på Internet. På denna site hittar du information för att tillgodose alla dina behov inklusive en internationell databas med sädesfältcirklar.

Sädesfältcirklar som du kan betrakta som en del av denna website är faktiska händelser som har utspelats i sädesfält från alla delar av världen, och deras ursprung är okänt.

I Storbritannien minns bönder sedan generationer tillbaka enkla cirklar som uppstått på deras land. Brittiska media började först rapportera om cirklarna under tidigt 80-tal. Runt 1990 hade sädesfältcirklarna formligen exploderat i medvetandet hos folk då fenomenet ändrades från enkla mönster av cirklar till stora och komplexa geometriska formationer. Sädesfältcirklarna är ett världsomspännande fenomen och varje år kommer nya rapporter från allt fler länder. Dock, den huvudsakliga koncentrationen av händelser står att finna i södra England, och många av dem runt omkring forntida platser såsom Stonehenge, Avebury, och Silbury Hill (den största av människor byggda kummel i Europa).

Även om det finns många teorier om hur de skapas, så ingen har kunnat förklara på ett tillfredställande sätt exakt hur dessa cirklar har gjorts. Men, kanske ett av de mest övertygande bevisen kommer i form av videoinspelningar som visar små lysande bollar av vitt ljus i och runtom sädesfältcirklarna. Många av dessa ljus har filmats i klart dagsljus och objekten förefaller röra sig med ett syfte och intelligens; kan detta ge en antydan om en möjlig länk mellan dessa ljusbollar och skapandet av sädesfältcirklar?

Vetenskapliga analyser har utförts på växtprover tagna från sädesfältcirklarna. Arbeten som utförts av den amerikanska biofysikern Dr William Levengood pekar mot att någon slags inverkan från energi av mikrovågor är delaktig i skapandet av cirklarna. Sädesfältcirkelforskare begärs i allt större omfattning att använda sig av kreativa och innovativa tankar som del av den undersökande processen. En del av den pågående forskningen använder sig av meditation, ljus, och musikaliska ljud i en ansträngning att kommunicera nya mönster ned i sädesfälten då cirkelfenomenet har erfarits interagera med det mänskliga medvetandet.

Vad nu än sädesfältcirklarna är för något, så har de förbryllat, berört, och inspirerat människor från hela världen. För de som är inblandade så har de ändrat deras liv för alltid, med en allt större förståelse att vi lever i en värld som är oändligt mycket mer komplex och mystisk än vi någonsin kunnat föreställa oss.

Den här websiten är dedicerad att till dig (världen) ge den allra senaste och mest omfattande nyheterna och informationen kring sädesfältcirklarna under tiden som det händer. Vi införlivar rapporter om alla nya formationer tillsammans med högkvalitativa fotografier från några av de allra främsta forskarna och fotograferna.

Under månaderna april till sent i augusti uppträder de brittiska sädesfältcirklarna. Hela tiden under denna säsong ger vi dig den mest uppdaterade informationen och bilderna som går att finna på. Naturligtvis litar vi även på att du rapporterar information när något händer så att vi kan upprätthålla vår databas så precis som möjligt. Du kan skicka dina rapporter och fotografier till oss på “connectorn”.

Vi hoppas att denna website  blir ett öppet fönster för det mest fascinerande av de moderna mysterierna, och vara en mötesplats för utbyte mellan sädesfältcirkelentusiaster från alla delar av världen.

Thank you to Martin Johnsson for the Translation.

SEE CROP CIRCLES


Return to the Crop Circle Connector

Mark Fussell & Stuart Dike

Hit Counter